F1.jpg

Gazelle

Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Gazelle loopt al jaren voorop in innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken. Iedere Gazelle heeft een specifieke Gazelle fietservaring door de combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit.

 

Gazelle elektrisch

Gazelle heeft ook elektrische fietsen. Je kan kiezen uit twee elektrische systemen: De robuuste voorwielmotor of krachtige middenmotor. Bepaal zelf hoe lang je geniet van trapondersteuning met de diverse accu's en slimme fietssensoren. De overzichtelijke displays geven je in één oogopslag inzicht in belangrijke informatie als actieradius, snelheid en gemaakte kilometers.

Screen Shot 2017-01-03 at 20.06.58.png
 

L'avenir

L’avenir is niet voor niets de oudste fietsfabrikant van België. Dit is enkel mogelijk omdat zij kwaliteit en service hoog in het vaandel voeren. Naast fabrikant zijn ze sinds 1966 ook exclusief invoerder van Gazelle en hebben ze een eigen grossierderij in fietsonderdelen.

L’avenir staat garant voor betrouwbare en degelijke fietsen, omdat zij zelf ook graag fietsen. En die combinatie van fietser én fabrikant zijn wordt door hen met passie in de verschillende modellen uitgewerkt, omdat een fiets meer is dan een apparaat, het is een partner die in weer en wind altijd voor je klaar moet staan.

 

Bizobike

Manuele en elektrische vouwfietsen
Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken... Om dit doel te bereiken hebben ze zich gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd.  Bizobike is toegewijd aan het ontwerpen van oplossingen voor groene mobiliteit.  Ze zijn voorstander om mensen, organisaties en overheden te overtuigen om meer vormen van milieuvriendelijker vervoer te gaan gebruiken.  Elk jaar streeft Bizobike naar verbeteringen wat betreft: het rijgedrag, het gewicht, het vouwsysteem, de duurzaamheid van hun manuele en elektrische vouwfietsen.

 

 

Accessoires

Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze van helmen, beschermende kleding, sloten, draagmanden, fietstassen en andere benodigdheden.


 

Tip!

Een kleiner budget hoeft geen beperking te zijn... Kom maar eens kijken naar ons gamma tweedehands fietsen en scooters.